Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Απάντηση στον "κεφαλονίτη γάιδαρο"


Επειδή ο προσβάλων με την κτηνώδη παρουσία του τους αξιαγάπητους όνους, διαδικτυακός "κεφαλονίτης γάιδαρος", όλο δεν θέλει να γράψει για τη Χρυσή Αυγή, αλλά όλο γράφει (βγάζει το κόμπλεξ και το μίσος του δηλαδή απέναντι στους Έλληνες ως μαρξιστής, δηλαδή ως γαϊδούρι σύμφωνα με τον Λένιν και τους εβραίους προπάτορές του), κι επειδή και οι Χρυσαυγίτες δεν ασχολούμαστε γενικώς με κτήνη, αλλά όταν μας πετούν το γάντι δεν γυρίζουμε πλάτη, αλλά το σηκώνουμε, θα πω, μια κι έξω, τo εξής, ως απάντηση στα "γάντια και τις ακαθαρσίες" του εν λόγω γαϊδάρου:

Έχεις απόλυτο δίκιο, γάιδαρε, που προτρέπεις τους Κεφαλονίτες να φορέσουν γάντια όταν θα προσέλθουν στην κάλπη προσεχώς για να ψηφίσουν. Το ίδιο ακριβώς τους προτρέπω κι εγώ. Αφ' ενός μεν για να μαυρίσουν στην κάλπη "με το γάντι" όλα τα γαϊδούρια της "δημοκρατικής" συμμορίας -στην οποία ανήκεις κι εσύ- που λεηλάτησαν την Κεφαλονιά στα χρόνια της "μεταπολίτευσης", αφ' ετέρου δε για να μη μολυνθούν κατά την δακτυλοσκόπηση που θα σας κάνουν όταν αποκαλύψουμε, με την είσοδό μας στον Δήμο, τις κλοπές που υπέστησαν απ' όλους τους γαϊδάρους σαν και του λόγου σου.
Κι επειδή το τελευταίο μπορεί να μη σας κακοφαίνεται (μπορεί να σας αρέσει κιόλας ως μέλη οι περισσότεροι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας) θα φροντίσουμε, εκτός από γάντια, να προμηθεύσουμε και με σούβλες τους Κεφαλονίτες... εν όψει Πάσχα... για μεγαλύτερα γλέντια!
Γάιδαρε, χαιρετίσματα από τον Λυκαετό. Καιρός γαρ εγγύς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ