Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Απίστευτη τρολιά από μαρξιστή ινστρούχτορα-καθηγητή στη Σάμη!!! Μπα σε καλό σας ωρέ Σαμικοί. Βαλθήκατε να ξεπεράσετε ακόμα και τους Ληξουριώτες!!! Χαχαχαχα...


Απίστευτο αυτό που έκανε μαρξιστής ινστρούχτορας "καθηγητής" στη Σάμη. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οι κομμουνιστές έχουν εφεύρει όλους τους τρόπους αυτοηρωοποίησης (ειδικά όταν πρέπει να αυτοπροβληθούν εν όψει εκλογών!), όμως το συγκεκριμένο ξεπέρασε κάθε όριο νοσηρής φαντασίας!
Αφού λοιπόν έγραψε δήθεν υβριστικά συνθήματα εναντίον του, στοχοποίησε τάχα μου τους "υβριστές" του βάζοντας τα σύμβολά τους (κάτι που μοιάζει με μαίανδρο και κολοκύθα μαζί, κι ένα μάλλον πετυχημένο "Α" αναρχικό) σε μία ανεπανάληπτη εξίσωση που μεταφράζεται στο κλούβιο αυγουλοκέφαλο του εν λόγω ινστρούχτορα (κάτι τέτοια άλλωστε ακατάληπτα γράφει στην ανακοίνωσή του, για αυγά και φίδια...) ως: φασίστες+αναρχικοί=love!!!!!!!
Τώρα, πότε οι αναρχικοί αγάπησαν τους φασίστες, μόνο το άρρωστο και σάπιο -από το φιδίσιο μποσελβίκικο δηλητήριο- κλούβιο αυγοκέφαλο του συγκεκριμένου ερπετοειδούς θα μπορούσε να το απαντήσει! Εκτός κι αν η "αγάπη" που δείχνουν τόσα χρόνια μεταξύ τους φασίστες και αναρχικοί υποκρύπτει έναν μεγάλο έρωτα!!! Χαχαχαχα... ας το αφήσουμε στην επιστήμη να το απαντήσει αυτό, και στην κρίση σας συμπατριώτες μας, που έχετε την "τύχη" να διδάσκουν τα παιδιά σας τέτοια ανθρωποειδή (ή ερπετοειδή;).
Φυσικά και δεν θα πρέπει να προκαλεί σε κανέναν κατάπληξη το συγκεκριμένο γεγονός, όταν στην είσοδο του σχολείου έχει αναρτηθεί εδώ και λίγα χρόνια πλάκα με το μήνυμα ενός άλλου συμμορίτη, με το ...ιστορικό απόφθεγμα: "Περήφανος που γεννήθηκα Έλληνας ...και πεθαίνω Επονίτης"!!!...
Αυτή είναι η κατάντια των "ελληνικών" σχολείων της μεταπολίτευσης...
Και να συμπληρώσουμε ότι,, δεν έφταναν όλα τα παραπάνω, έριξε και λίγη"σάλτσα" παραπάνω στο σκηνικό που έστησε, βγάζοντας τις ονειρώξεις του για τους φασίστες πάνω στο αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι είναι γιαούρτι που του πέταξαν τα κακά φασιστοειδή!!!


Και μη χειρότερα πατριώτες...

ΥΓ. 1. Για να μην τον κάνει ντα το κόμμα (ένα είναι το κόμμα... χαχαχαχα), έβγαλε και συμπληρωματική απολογητική-διευκρινιστική ανακοίνωση ο γελοίος...
ΥΓ. 2. Αν αποδειχθεί ότι όλα τα παραπάνω δεν συνέβησαν έτσι, κι ότι εμείς καταλάβαμε λάθος (τι να κάνουμε, όλοι Κεφαλονίτες είμαστε, την έχουμε την δόση μας... χαχαχαχα), και αυτά αίσχη τα έκαναν κάποια από τα τούβλα που παράγει στο σχολείο του, θα επανορθώσουμε την ανάρτησή μας!
ΥΓ. 3. Περαστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ