Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Επιστολή ενός Λύκου!


Το Kefalonian News ξεκινάει από σήμερα τις δημοσιεύσεις επιστολών Κεφαλλήνων Πατριωτών, με την προϋπόθεση ότι μας γίνεται γνωστή η πραγματική ταυτότητα του γράφοντος, ακόμη κι αν χρησιμοποιεί ψευδώνυμο.

Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα την επιστολή που μας έστειλε ο "Λυκαετός" προς απάντηση σχολίων σε άλλα τοπικά διαδικτυακά ενημερωτικά μέσα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Σας είχα προειδοποιήσει από χρόνια ότι ...έρχομαι! Το πήρατε αρχικά γι' αστείο. Μόλις σας έριξα την πρώτη δαγκωνιά, νομίσατε ότι, επειδή έχετε εσείς τα όπλα, θα μπορέσετε εύκολα να με εξολοθρεύσετε. Με κυνηγήσατε ανελέητα, με χτυπήσατε με όλα σας τα όπλα, αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι κάποιες αμυχές, που μ' έκαναν ακόμη δυνατότερο! Τώρα πλέον οσφραίνομαι τον φόβο που σας έχει κυριεύσει από χιλιόμετρα (σε μερικούς από εσάς βλέπω ότι προκαλεί και πολλές δύσοσμες παρενέργειες!!!). Ετοιμαστείτε λοιπόν. Έρχομαι ξανά ...για να σας φάω όλους! Και πρώτα τους τσοπάνηδες, και μετά τσοπανόσκυλά σας, κι ύστερα τα πρόβατα... εκτός από αυτά που θα μετανοήσουν και θα πάψουν να μένουν σε μαντριά με προορισμό τη σφαγή τους από τ' αφεντικά τους, και θα θέλουν να γίνουν κι αυτά λύκοι, ελεύθεροι και δυνατοί... σαν κι εμένα! Καλήν αντάμωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ