Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αποκλειστική συνέντευξη του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας με την Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο, Δάβουλου Χρήστου, στο Kefalonian News


Την πρώτη του, αποκλειστική προς το Kefalonian News, συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας με την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ", Χρήστος Δάβουλος:

Δ: Γεια σας κύριε Δάβουλε, ευχαριστούμε που μας κάνετε την τιμή  να δώσετε σ' εμάς την πρώτη σας συνέντευξη εν όψει των εκλογών του Μαΐου ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας, και καλή επιτυχία.
ΧΔ: Ευχαριστώ κι εγώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να επικοινωνήσω και πάλι με τους συμπατριώτες μας, και σας συγχαίρω γιατί σπάσατε τη συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τα τοπικά μέσα μαζικής εξαπάτησης των Κεφαλλήνων, και στην Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε μένα προσωπικά ως επικεφαλής της. Τι να κάνουμε, οι Αλήθειες μας πονάνε πολύ το τοπικό σύστημα εξουσίας, και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να τους πονάμε για πολύ ακόμα, μέχρι να τους νικήσουμε ολοκληρωτικά, γλυτώνοντας τον τόπο μας από τα χειρότερα που μας φέρνουν οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες της "μεταπολίτευσης".
Δ: Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο λοιπόν, κύριε Δάβουλε, η πρόταση της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Πείτε μας λίγα λόγια για τον Συνδυασμό σας.
ΧΔ: Η δεύτερη λοιπόν προσπάθεια που κάνει η Χρυσή Αυγή στο Ιόνιο, προκειμένου ν' αναλάβει τις τύχες των Επτανήσων σε περιφερειακό επίπεδο, αφού η πρώτη, το 2014, στέφθηκε από επιτυχία, επιτυγχάνοντας την εκλογή του πρώτου μας περιφερειακού συμβούλου, του κυρίου Νικολάου Λεμοντζή, νυν υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος. Αυτή τη φορά, του περιφερειακού ψηφοδελτίου μας ηγείται ο βουλευτής Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω πολλά, αφού είναι γνωστός πλέον στους Επτανήσιους συμπατριώτες μας από την κοινοβουλευτική του παρουσία, πλαισιωμένος από άξιους και άξιες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, και μ' ένα πλήρες και καινοτόμο πρόγραμμα που θα ωθήσει τα νησιά μας σ' ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας και της αξίας των Επτανήσων.
Δ: Πείτε μας κ. Δάβουλε λίγα πράγματα για εσάς, για τον κόσμο που ίσως δεν σας γνωρίζει.
ΧΔ: Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη έχουμε δώσει δείγματα γραφής, κι εγώ και οι συναγωνιστές μου, επί επτά συναπτά έτη, οπότε νομίζω ότι οι συμπατριώτες μας ξέρουν τι να περιμένουν από εμάς. Το πρόγραμμά μας δεν έχει πολλές διαφορές από αυτό που δώσαμε στην δημοσιότητα στις εκλογές του 2014, πέραν της σχετικής επικαιροποίησης, ένα πρόγραμμα το οποίο αν είχε εφαρμοστεί τότε, δεν θα ήμασταν σήμερα ακόμη στο μηδέν, λόγω της μηδενικής στην ουσία παρουσίας και προσφοράς της κομμουνιστικής Περιφερειακής Αρχής Γαλιατσάτου, κάτι για το οποίο είχα τότε προειδοποιήσει, όπως και για τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα για την επικινδυνότητα της ελεύσεως των συγκεκριμένων κομμουνιστών στην εξουσία. Ο κόσμος δυστυχώς δεν με άκουσε τότε...
Δ: Γιατί λέτε κομμουνιστικής, αφού ο κ. Γαλιατσάτος και η "ΑΝΑΣΑ" ήταν ο συνδυασμός που υποστηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΧΔ: Κατά πρώτον, τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτον τον Τσίπρα, προέρχονται από το ΚΚΕ και όλοι δηλώνουν συνεχιστές του έργου των συμμοριτών του εαμ-ελας. Δεύτερον, και όσον αφορά τη συμμορία Γαλιατσάτου, να σας θυμίσω κι εσάς και τους συμπατριώτες μας, ότι ο Γαλιατσάτος υπήρξε γραμματέας της νομαρχιακής του ΚΚΕ στην Κεφαλονιά, ενώ πολύ πρόσφατα ο αντιπεριφερειάρχης του, Δρακουλόγκωνας, δήλωσε χωρίς αιδώ ότι "ένα είναι το Κόμμα της Αριστεράς, το ΚΚΕ". Τώρα, πως γίνεται οι Επτανήσιοι και γενικότερα οι Έλληνες, που πολέμησαν και γλύτωσαν από την κομμουνιστική λαίλαπα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, να ψηφίζουν κομμουνιστές για να τους κυβερνήσουν, όταν όλη η Ανατολική Ευρώπη έχει καταραστεί τον κομμουνισμό για όσα τράβηξε, δεν γνωρίζω άλλη επιστήμη πλην της ψυχιατρικής που θα μπορούσε να το απαντήσει. Εκτός αν, από έμφυτη ανθρώπινη περιέργεια, θέλουν, οι μεν άνδρες να βιώσουν στην πράξη τι σημαίνει προλετάριος, δηλαδή να σταθούν στην ουρά με κουπόνι για ένα πιάτο φαΐ, οι δε γυναίκες να αισθανθούν τη "γλύκα" της πορνείας! 
Δ: Μήπως είστε λίγο σκληρός;
ΧΔ: Ίσως θα έπρεπε να γίνω ακόμα σκληρότερος, περιγράφοντας τις πραγματικές συνθήκες στις οποίες οδηγούνται οι Έλληνες -και ήδη αρκετοί τις ζούνε- προκειμένου να βοηθήσω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις μου στην αφύπνιση του κοιμώμενου Ελληνισμού.
Δ: Επανερχόμενοι στα της Περιφέρειας, θεωρείτε ότι η παρούσα Περιφερειακή Αρχή μπορούσε να κάνει περισσότερα;
ΧΔ: Όχι μόνο θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, αλλά στην ουσία δεν έκανε τίποτε! Αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που είχε να διαχειριστεί και τα κονδύλια που δεν απορροφήθηκαν από τα κοινοτικά πακέτα στήριξης, αυτοί οι άνθρωποι όχι απλώς θα πρέπει να καταδικαστούν στην κάλπη από τους Επτανήσιους, αλλά και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τη βλάβη που υπέστησαν τα νησιά μας και οι πολίτες τους από την απραξία και ανυπαρξία της συμμορίας Γαλιατσάτου. Ειδικά για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αν θεωρούν οι συμπατριώτες μας ότι ένας χορτοτάπητας στον Καραβόμυλο, κι ένας στον Σταυρό, είναι έργα προς έπαινο, όταν, διαχειριζόμενοι εκατομμύρια ευρώ επί πέντε χρόνια, και με μία συγκυρία ανεπανάληπτη, δηλαδή Περιφερειάρχης Κεφαλονίτης κομμουνιστής σε αγαστή συνεργασία με Αριστερή Κυβέρνηση και Αριστερές Δημοτικές Αρχές σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, άφησαν το Ληξούρι όπως το άφησε ο εγκέλαδος, κι ούτε κι εκείνο το λιμανάκι στον Πισαετό δεν κατάφεραν να φτιάξουν, ας τους ξαναψηφίσουν!
Δ: Είπατε αριστερός Δήμος Κεφαλονιάς ή άκουσα λάθος;
ΧΔ: Αριστερότατος έως κομμουνιστικός! Ο Παρίσης ήταν κομμουνιστής ή όχι; Ας βγει δημοσίως να διαψεύσει, αν τολμά, ότι στα νιάτα του ανήκε στην ΕΔΑ. Όσο για την υπόλοιπη πασοκαρία που έχει δίπλα του, να τη χαίρεται κι αυτός και οι ηλίθιοι "δεξιοί" που τους ψηφίζουν! Καταλάβετέ το, το πρόβλημα της Ελλάδος είναι η γάγγραινα της Αριστεράς, που συνεχίζει να κατατρώει τα σωθικά της Ελλάδος και του Ελληνισμού, διότι ποτέ δεν δόθηκε ένα οριστικό τέλος στην Ελλάδα σ' αυτήν την αρρώστια, όπως θα μπορούσε να είχε γίνει κατά το τέλος του συμμοριτοπολέμου ή κατά την επταετία 1967-1974 -και όπως έγινε σε όλο τον υπόλοιπο προηγμένο πλανήτη- στα πλαίσια μιας δήθεν "εθνικής συμφιλίωσης", που αφορούσε όμως μόνο τους ηλίθιους "δεξιούς", αφού το πόσο "συμφιλιώθηκαν" οι αριστεροί το έδειξαν μόλις ένα τμήμα Ελλήνων αφυπνίσθησαν κι εναντιώθηκαν στο φαύλο "δημοκρατικό" καθεστώς της "μεταπολίτευσης" μέσω της Χρυσής Αυγής. Κι όλα αυτά, με τη σαφέστατη άμεση συνεργασία της ψευτοδεξιάς των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων. Μιας ψευτοδεξιάς που μαζί με την αριστερά απεργάζονται εδώ και δεκαετίες την διάλυση της Ελλάδος και την εξολόθρευση του Ελληνικού Έθνους, προς μεγάλη ικανοποίηση των παγκόσμιων αφεντάδων τους.
Δ: Τελικά τι περιμένετε από τις εκλογές του Μαΐου;
ΧΔ: Ότι περιμένουμε σε όσες εκλογικές μάχες έχουμε λάβει μέρος. Να ξυπνήσουν οι συμπατριώτες μας και να μας δώσουν την διακυβέρνηση του τόπου. Καλή και η αντιπολίτευση, στην οποία μας έχει θέσει την τελευταία δεκαετία ο λαός ως κόμμα γενικά, αλλά αν δεν έχεις στα χέρια σου την διαχείριση της εξουσίας, δώρον άδωρον για τον τόπο και τον λαό. Αν λοιπόν ο λαός επιλέξει κι αυτή τη φορά, την τόσο οριακή για το μέλλον του τόπου μας και της Ελλάδος γενικότερα, πάλι τους αχρείους του "δημοκρατικού τόξου", καλή του τύχη... Δεν ξέρω πραγματικά αν θα δοθεί ξανά άλλη ευκαιρία σαν τη φετινή, σε όλα τα εκλογικά μέτωπα. Μακάρι να διαψευστώ.
Δ: Ένα τελευταίο μήνυμα προς τους συμπολίτες μας;
ΧΔ: Ξυπνήστε... είναι ήδη αργά!
Δ: Ευχαριστούμε πολύ.
ΧΔ: Σας ευχαριστώ κι εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ